Puzzle Maniax

Ai la dispozitie 10 puzzleuri amuzante cu diverse teme.

Instructiuni Puzzle Maniax:
Tragi piesele cu ajutorul mouse-ului si le rotesti facand click pe ele. Ai la dispozitie 10 puzzleuri cu diverse teme, fiecare trebuie facut intr-o perioada de timp care difera in functie de nivelul de dificultate.

joi, 12 februarie 2009


Il cheama Mateo…Are 12 ani.

Bine,de fapt numele lui e Iulian.Paval Iulian Augustin. Mateo suna insa mai exotic nu-I asa?:).

E in clasa a 6-a la scoala generala Dacia. Nu vorbeste mult despre el. E modest… In spatele modestiei lui se ascund insa zeci si zeci de diplome la diverse concursuri scolare si extrascolare,unele din ele castigate cu maximum de puncte.

Ii place sa calatoreasca si vrea sa vada lumea…Dovada sta portretul lui facut la Paris, atarnat deasupra patului sau un bol plin cu nisip, din Tunisia ce troneaza pe unul din rafturile din camera sa, alaturi de acele diplome,toate frumos inramate. Unii ar spune ca e putin ciudat…

Ii place sahul si nu suporta fotbalul…Timpul va dovedi insa contrariul….

El e Mateo…

Tom and Jerry

Tom si Jerry au mereu ceva de impartit, acum Jerry isi face aprovizionarea iar Tom arunca dupa el cu baloane pline cu apa.

Instructiuni Tom and Jerry:
Cand esti cu Tom, folosesti sagetile pentru deplasare si SPACE pentru a arunca cu baloane umplute cu apa dupa Jerry si Nibbles, daca ratezi mai mult de 5 ai pierdut. Cand esti cu Jerry, foloseste sagetile pentur a te deplasa si SPACE pentru a ridica mancarea si a o arunca jos la Nibbles cel infometat, daca Tom te nimeste de 3 ori ai pierdut.

Joaca-te cu Mateo!

Pooh's Brain

Este un exercitiu de logica in care trebuie sa gasesti piesele lipsa din cele 3 jocuri, iar la sfarsit vei afla ce loc ocupi in clasament.

Instructiuni Pooh's Brain:
Foloseste mouse-ul si dai click pe piesa care crezi ca se potriveste. Ai trei variante de joc: 1) sa gaseti piesa care se imbina perfect cu cea prezentata; 2) sa afli cifra care se potriveste unei simple operatiei matematice; 3) sa afli care din desenele prezentate apare cel mai des.

  © Blogger templates 'Sunshine' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP